Várjuk Olvasóink kérdéseit az omta2u(kukac)gmail(pont)com emailcímen, ezekre tanácsadóink (online mentálhigiénés szakember és coach) díjmentesen válaszolnak 72 órán belül. 

Írjon nekünk, ha régóta nyomja a lelkét egy probléma, és nem tud egyről a kettőre jutni vele. Például úgy érzi, rossz irányba megy a kapcsolata valamelyik családtagjával vagy munkatársával, netán gyermekének vannak beilleszkedési gondjai. Abban is segíthetünk, ha érett fejjel kellene pályát módosítania, vagy nehezen birkózik meg egy magánéleti veszteséggel. 

Személyközpontú tanácsadásunk során a hozzánk forduló igényeit és lehetőségeit tartjuk szem előtt, hogy rátaláljon a számára legkedvezőbb megoldásra, amit képes is megvalósítani. Egy olvasó egy tanácsadóval kerül kapcsolatba, aki ingyenes konzultációt nyújt számára, és akivel így van mód elmélyedni a probléma gyökerének feltárásában. A tanácsadási kapcsolat akár 3 levélváltásig is tarthat, utána egyeztetjük a folytatást.

Minden levélírónk megőrizheti anonimitását, személyazonossága felfedése nélkül is megkereshet bennünket bármikor, bárhonnan. Mi, tanácsadók a levelezés tartalmára nézve teljes körű titoktartási kötelezettséget vállalunk. Kérdését bizalmasan kezeljük, ha nem akarja a nyilvánossággal megosztani, természetesen nem fogjuk kitenni az oldalra. Amennyiben viszont az Olvasó előzetesen írásban hozzájárul, története az egyéni adatok megváltoztatásával és rövidítve felkerülhet a blog Online tanácsadás rovatába. A tanácsadó szolgálat szupervízió mellett működik. 

e-Mental online mentálhigiénés tanácsadás -- Nyerje vissza az irányítást élete fölött velünk!

Milyen gondokkal kereshet meg bennünket? Hogyan működik a segítő szolgálat? Olvasson további részleteket az online mentálhigiénés tanácsadásról ide kattintva!